Etender.in.ua

Таємниці цього світу

До чого сниться ікона божої матері?

До чого сниться ікона божої матері?

Зміст:

Сонник ікона Божої Матері

У реальному житті люди можуть вірити в божественні сили, можуть вважати, що вищого розуму немає. Але уві сні й затяті атеїсти можуть побачити Бога, ікону Божої матері, інші символи віри.

До чого сниться ікона Божої матері? Що обіцяє подібне бачення сплячій людині?

Ікона Діви Марії

Ким би ви не були в реальності, грішником або праведним людиною, святий образ є вам уві сні з певною метою. Сновидіння може означати, що незабаром ви знайдете втіху в житті, а можливо, ви йдете неправильним шляхом, дієте в розріз зі своєю совістю.

З ким була зображена Божа матір

Якщо приснився святий лик

Навіть в реальному житті ікона може виглядати по-різному. У нічному баченні ми ризикуємо побачити найхимерніші образи. Від виду святого лику буде залежати пророкування, дане різними тлумачами.

Матір Божа з немовлям

Ікона Божої матері з немовлям на руках — на сплячої людини зійде благословення. Подібний сон може приснитися людині, який знаходиться на перехресті доріг, не впевнений у власних силах, не знає, чи вибрав він правильний життєвий шлях. Коли в реальності вважаєте, що нічого не вийде, то це сновидіння реальний знак — все буде добре, можете втілювати в життя свої найсміливіші фантазії.

До чого ще може приснитися подібний образ? Сновидіння означає, що життя сновидіння стане краще, все налагодиться, вам залишиться тільки отримувати задоволення. Ці зміни стосуватимуться і близьких людей сплячої людини, сім’ї.

На іконі видатний огріх, щось в ній не так, або ж особа Божої матері виглядає незадоволеним — в реальності ви незадоволені не тільки своїм життям, скільки самим собою. Причину всіх неприємностей варто шукати в собі.

Матір Божа без немовляти

Побачений лик без немовляти говорить про те, що незабаром ви отримаєте новина, що змінить життя. Це знак — все буде добре, але варто набратися терпіння. Тільки якщо ви смиренно приймете всі неприємності, що випадуть на вашу долю, ви отримаєте винагороду.

Уві сні лик Богордіци був без немовляти

Значення цього сну найбільш вірно для людей глибоко віруючих.

Що ще було зображено на іконі

Коли на руках у Божої матері буде знаходитися не немовля, а незрозуміла істота, такий сон може мати кілька значень:

Коли наснилася ікона Божої матері, що плаче, ви повністю припиніть спілкування з рідним і близьким людиною. Тлумачення буває вкрай негативним — ваш родич незабаром помре.

Семистрільна ікона — знак зцілення від будь-якої хвороби. Цей образ можна дізнатися завдяки тому, що разом з ликом Божої матері буде зображено сім мечів.

Даний сон може обіцяти як фізичне одужання, так і говорити про те, що в емоційному плані ви відчуєте себе набагато краще.

Кому наснилася ікона

Для чоловіка бачити уві сні ікону Божої матері — до набуття особистого щастя:

Для жінки сновидіння матиме злегка інше тлумачення. Подібний сон обіцяє поповнення в родині для заміжньої дами, для старшого покоління передбачається поява довгоочікуваних онуків. А ось дівчатам ікона з сімома стрілами, як і холостому чоловікові, пророкує швидкий і щасливий шлюб.

Де перебувала ікона

Бачити уві сні лик Богородиці на небі

Як говорить сонник, ікона Божої матері, побачена уві сні в небі, може мати кардинально протилежні значення. Для правильного передбачення варто пригадати небо в нічному баченні:

Бачити ж ікону там, де вона апріорі і повинна бути, в церкві — хороший знак. Зовсім недавно сновидец зробив остаточний вибір на певній справі, а таке бачення говорить про те, що він був єдино вірним.

Часом такий сон можна розглядати як вказівку — ви забули про духовну їжу, вам варто звернутися до вищих сил, і Бог почує вас.

Святий образ в вашому домі може говорити і про те, що майбутнє буде самим райдужним, але також передбачати ситуацію, коли доведеться постати перед нелегким вибором. Лише від сновидіння буде залежати, чи правильно він надійде, і не варто слухати ніяких підказок.

Інші тлумачення

Коли вам сниться не одна, а безліч ікон — швидше за все, вам необхідна певна захист. Таке бачення досить багатогранно, воно може символізувати вашу фізичну втому або говорити про те, що в душі не все спокійно. Вам необхідна підтримка, настанови, дружнє плече. Постарайтеся знайти ту людину, яка змогла б вам допомогти, не варто боротися з обставинами поодинці.

Молитися біля ікони, цілувати її — ви перебуваєте під заступництвом вищих сил, вам нема про що турбуватися. Негативно, якщо ікона має темні кольори, розбита, обгоріла, або ж в ній не вистачає певних деталей. Такий сон — знак небезпеки, що чекає вас, будьте гранично обережними.

Ви самі не втримали ікону в руках і упустили? Ви можете зробити найбільшу помилку в вашому житті. Зважуйте кожен свій крок, не робіть необачних вчинків.

Приснився сон про те, як ви ставили свічку біля святого лику, може говорити про те, що прийшов час розплати. Колись ви вчинили неправильно, зараз же вам доведеться поплатитися за свої дії, ви змушені будете перетерпіти позбавлення, приниження, відстороненість близьких людей.

etender.in.ua

Зараз ви знаходитесь тут:

Схожі записи: